home I contact I links I disclaimer I
     
     

 

 

Ölüdeniz
Ölüdeniz ligt langs de Egeïsche kust en wordt gezien als een van de mooiste badplaatsen in Turkije. De kilometerslange stranden in combinatie met de prachtige Lagune omringd door pijnbomen bedekte bergen maken van Ölüdeniz een echte paradijs.

Oludeniz

Klik hier voor Olüdeniz aanbiedingen

Fethiye
Fethiye staat bekend als een pittoreske badplaats met heerlijke witte stranden en een prachtige natuurlijke haven omringd door hoge bergen en rotsblokken met een rijk historisch verleden. De uitgehouwen Lykische tempelgraven in de rotsen zijn hier de stille getuigen van. Fethiye is tevens door het heldere water, de aangename watertemperatuur en de onderwater ruïnes een van de beste locaties om te duiken.  

Fethiye

Klik hier voor Fethiye aanbiedingen

Patara
Voor de natuur- en wandelsportliefhebbers is Patara een verademing. Dit prachtige strand van 20 kilometer lang is gevrijwaard gebleven van projectontwikkelaars, omdat het gebied een van de belangrijkste schildpadbroedplaatsen van Turkije is en dus als officieel beschermd natuurgebied is verklaard. Patara was een van de belangrijkste havens van de Lycische kust.

Patara

Klik hier voor Patara aanbiedingen

Olympos
Aan de zuidkust vlakbij de ruines van Olympos ligt één van de mooiste stranden van Turkije. De zandvlakte strekt zich kilometers uit en wordt tegengehouden door een reeks kliffen die uit de zee omhoog steken. Olympos is een onverstoord rijk natuurgebied en een belangrijke broedplaats voor schildpadden. Naast de natuur kunt u ook genieten van de geschiedenis van het oude Olympos. Als u een wandeling maakt langs deze Lycische stad ziet u tal van overblijfselen uit deze oudheid.  

Olympos

Klik hier voor Olympos aanbiedingen

Antalya
Aan de Middellandse zee, in het zuidwesten van Turkije vindt u de populaire badplaats Antalya. Antalya staat vooral bekend om zijn prachtige zandstranden en vele historische bezienswaardigheden. Antalya heeft hierdoor een grote aantrekkingskracht op toeristen, maar ondanks de drukte is het zeker een bezoek waard.   

Antalya

Klik hier voor Antalya aanbiedingen

Marmaris
Marmaris is één van de meest populaire badplaatsen van Turkije. Dit dankzij het kristalheldere zeewater, de mooie omgeving met steile heuvels met pijnboombossen en het fraaie uitzicht op kleine eilandjes voor de kust. Marmaris beschikt over een goed geoutilleerde jachthaven, heeft een oud en pittoresk centrum met een gezellige bazaar en veel winkels.

Marmaris

Klik hier voor Marmaris aanbiedingen

Bodrum
Wilt u loungen in één van de trendy beach bars en sfeervol genieten van prachtige stranden, dan bent u in Bodrum op de juiste plaats. Bodrum ligt aan de zuidwestkust van Turkije aan de Golf van Gokova. Het is een geliefd vakantieoord dankzij een rijke geschiedenis, de mooie zandstranden, een prachtige jachthaven en een gezellig centrum met leuke bazaar en vele winkels en hippe uitgaansmogelijkheden. Ook geschiedenis en cultuurliefhebbers komen in Bodrum door de vele bezienswaardigheden prima aan hun trekken.

Bodrum

Klik hier voor Bodrum aanbiedingen

Alanya
Alanya was vroeger een klein vissersdorpje aan de Turkse Rivièra, maar tegenwoordig is het uitgegroeid tot een prachtige badplaats met vele restaurants, hotels en cafés langs de stranden. De stranden worden in tweeën gesplitst door een 250 meter hoge middeleeuwse citadel. Alanya beschikt over een oude haven midden in het levendige centrum, met talloze winkeltjes, terrasjes, barretjes en disco's.  

Alanya

Klik hier voor Alanya aanbiedingen

Kusadasi
Vlakbij vele bekende historische bezienswaardigheden ligt de populaire badplaats Kusadasi.
Kusadasi heeft een grote jachthaven, een vissershaven, een mooie boulevard en heerlijke zandstranden. De bekende stranden op ongeveer 10 minuten van het centrum zijn; Ladies Beach, Silver beach en Long beach. Kusadasi heeft verder een gezellig centrum met leuke terrasjes, winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden.

Kusadasi

Klik hier voor Kusadasi aanbiedingen

Side
Side is een voormalig vissersdorp gelegen op een schiereiland ongeveer 75 km ten oosten van Antalya. Deze geliefde badplaats trekt veel bezoekers door de unieke combinatie van prachtige zandstranden, indrukwekkende ruïnes, zoals de tempel van Apollo en het amfitheater en door het gezellige oude centrum met tal van winkelstraten, restaurants, cafés en discotheken.

side

Klik hier voor Side aanbiedingen

[terug]

 
 
 
Ölüdeniz
Fethiye
Patara
Olympos
Antalya
Marmaris
Bodrum
Alanya
Kusadasi
 
 
 

 

Copyright 2008©