home I contact I links I disclaimer I
     
     

 

 

Een huurauto is een ideaal vervoermiddel om in alle vrijheid door Turkije te reizen en optimaal te genieten van het land. Om een auto te huren moet de hoofdbestuurder minimaal 21 jaar oud zijn en over een geldige rijbewijs beschikken. Een WA-verzekering is minimaal vereist, maar het is verstandig om daarnaast nog een aanvullende verzekering af te sluiten. Auto rijden in Turkije kan wel een hele uitdaging zijn. Past u zich aan de rijgewoonten van het land. Doe voor uw eigen veiligheid altijd uw veiligheidsriem om. Handheld bellen tijdens het rijden is strafbaar. Rijd voorzichtig en wees alert. Wees ook voorzichtig met inhalen en vermijd het rijden in het donker buiten de steden, vanwege het ontbreken van straatverlichting. Houdt u strikt aan de maximum snelheid.  Binnen de bebouwde kom is de maximumsnelheid 50 km/uur, buiten de bebouwde kom 90 km/uur en op de snelweg 120 km/uur.

autohuren.nu

AutoHuren.nu biedt u gegarandeerd de voordeligste autohuur in Turkije. U kunt vertrouwen op een uitstekende service met duidelijke Nederlandse huurcontracten, heldere voorwaarden en de grootste keuze huurauto's.

Klik hier voor Info & Reserveren

Holiday Cars biedt u een all-inclusive autohuur product in 125 landen en op meer dan 17.000 locaties wereldwijd. Holiday Cars garandeert u de scherpste all-inclusive tarieven, een brede beschikbaarheid en een hoogstaand service niveau.

Klik hier voor Info & Reserveren

alamo

Met bijna 1500 lokaties wereldwijd biedt Alamo u een netwerk van autohuur lokaties op populaire reisbestemmingen. Alamo biedt u auto's aan tegen scherpe prijzen, optimale service en auto's die maximaal 9 maanden oud zijn.

Klik hier voor Info & Reserveren

ebookers 

Reserveer uw huurauto bij ebookers voor een ontspannende en avontuurlijke vakantie. Autohuur bij ebookers is zo voordelig en betrouwbaar dat u straks nooit meer anders wilt.

Klik hier voor Info & Reserveren

expedia

Op Expedia.nl vindt u goedkope huurauto aanbiedingen. Vergelijk de prijzen en reserveer direct online.

Klik hier voor Info & Reserveren

Cheaptickets

Bekijk het aanbod op CheapTickets.nl en boek direct online een huurauto. Eén dag, een paar dagen of de hele vakantie een voordelige auto tot uw beschikking.

Klik hier voor Info & Reserveren

 

[terug]

 
 
AutoHuren.nu
Holiday Cars
Alamo
Expedia.nl
CheapTickets

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2008©